s%C3%A4%C3%A4st%C3%B6possu-normal.jpg

Suomen ulkomaankauppa on vaakalaudalla. Putin päätti sulkea rajat ulkomaankaupalta. Ebola epidemia on vähentänyt suomalaisten suosikki etelänmatkakohteeseen, Kanariansaarille suuntautuvien matkojen kysyntää. Käykää lukemassa siihen liittyvä ajankohtainen artikkeli.

Minun vinkkini on:

Älkää ruokkiko lamaa, vaan käykää tyhjentämässä kauppojen hyllyt Venäjän markkinoille suunnatusta juustosta, jotta saamme kotimaisen kulutuksen kasvuun ja lisää töitä suomalaisille. Matkailu avartaa. Matkatoimistotkin haluavat tehdä tulosta ja tarjota asiakkailleen unohtumattomia elämyksiä. Ole rohkea ja varaa matka vaikka Egyptiin:poliittinen tilanne on rauhoittunut  ja paikalliset elinkeinonharjoittajat haluavat saada turistit takaisin nauttimaan Egyptin huokeista hinnoista ja takuuvarmasta auringosta. Täältä  löytyvät mielestäni houkuttelevimmat tarjoukset.

Ja muuten edullista ja tyylikästä muotia myy rosewholesale. Yritys on alunperin Yhdysvalloista, mutta muistattehan rakkaat ihmiset, että Yhdysvallat on koko läntisen maailman talouden veturi eli kannattaa käydä tekemässä edullisia löytöjä em. verkkokaupassa.

Pienillä teoilla Suomen talous saadaan varmasti nousuun. Nyt kannataa ostaa asunto itselle tai vaikkapa sijoitusasunnoksi. Korot ovat suhteellisen alhaalla ja myytävänä olevia asuntoja on tarjolla runsaasti. Siis nyt kaikki, joilla on rahaa sijoitettuna osakkeisiin tai jemmassa talletustileillä, tehkääpä järkevä sijoitus ja ostakaapa asunto. Asunto on aina sijoitus, jonka arvo kasvaa, kun asuntoa remontoidaan tarvittaessa. Näin saamme lisää rahavirtaa rakennusliikkeille ja tietenkin kiinteistövälittäjille.

Pienyrittäjyys pitäisi tehdä houkuttelevammaksi. Nyt kun elämme nopean tiedonvälityksen aikakautta, internet on luonut monia uusia mahdollisuuksia yrittäjille. Viime aikoina pinnalle ovat nousseet mm. videosähköposti ja videoneuvottelusovellukset.Nopean tiedonvälityksen maailmassa perinteinen sähköposti alkaa tuntua liian tavanomaiselta ja ihmiset janoavat jotain uutta ja käytännöllistä. Aikaansa seuraava yrittäjä voi siis omalta kotisohvalta kätevästi markkinoida videosähköposti- ja neuvottelupalveluita. Internet luo mahdollisuudet harjoittaa monenlaista liiketoimintaa

.Kumppanuusmarkkinointi on hyvin mielenkiintoinen internetmarkkinoinnin muoto. Yksinkertaistettuna siinä on kolme osapuolta: myyjä, asiakas sekä kumppani (affiliate). Yritys palkitsee kumppania uusista yrityksen tuotteita tai palveluita ostavista asiakkaista tai kumppanin markkinointitoimenpiteiden tuottamasta kannattavasta liiketoiminnasta. Kun asiakas vierailee kumppanin sivuilla tai blogissa ja klikkaa linkkiä suoraan myyjän sivuille, saa kumppani jokaisesta klikkauksesta itselleen taloudellista hyötyä:) Mielenkiintoista........... Googlettamalla löytyy lisää tietoa.

Näillä vinkeillä saamme maan talouden nousuun ja voimme taas nauttia varaudesta ja hyvästä työllisyystilanteesta. Odotan muuten innolla kommenttejanne:) Jakaa voi vaikkapa mielenkiintoisia yritysideoita tai kokemuksia tuosta kumppanuusmarkkinoinista:)

Palaillaan taas!