Hallitus ja siihen liittyvä ihmisten yleinen tyytymättömyys on ollut puheenaiheena jo pitkän aikaa. Kaikilta leikataan palkasta, tuista ja ollaan jättämässä ensimmäinen sairaslomapäivä palkattomaksi. Tämä vaikeuttaisi normaalin työntekijän ja varsinkin perheellisten elämää. Mielestäni tämä on väärin, koska lapset ovat tulevaisuus ja heihin tulisi panostaa. Se olisi mielestäni viimeisin aihe, josta voidaan leikata.

Tänään kuitenkin oli uutisissa, että kaikki eduskuntaryhmät esittävää lisää rahaa sotaveteraanien kuntoutukseen. He ovat sen ansainneet. Tässä puhutaan neljän miljoonan euron suuruisesta kuntoutukseen käytettävästä rahasta. Loistava uutinen!

Onneksi kansanedustajilla näyttää olevan muutakin tekemistä kuin miettiä lakeja. Neljä heistä nimittäin kertoo olevansa intohimoisia videopelaajia. Mielestäni tällaisia uutisia ei tarvita, kun maassa oleva tilanne on mikä on.

Kaikesta huolimatta toivotaan parempia aikoja ja parempia päätöksiä, ettei suomalaisten tarvitse kärsiä. Odotellaan innolla ja kauhulla, mitä tulee tapahtumaan. Elämme jännittäviä aikoja.

Ihanaa syksyn jatkoa kaikille ihanille lukijoilleni!

family_now.jpg