Hei kaikki säätämisestä ja sijoittamisesta innostuneet lukijani! Tänään ajattelin ilahduttaa teitä postauksella, jossa listaan hyödyllisiä joululahjavinkkejä. Näistä tulee olemaan saajalle iloa jatkossakin, eikä ainoastaan lyhytaikaisesti. Lahjojen sopivuus toki riippuu siitä, kuinka paljon sinulla on rahaa käytettävissäsi. Ota lahjoja antaessa huomioon myös verottajan säädökset omaisuuden luovuttamisesta ja lahjoista.

TOP5 joululahjavinkit

1. Anna lapsellesi tai lapsenlapsellesi pitkäkestoinen lahja määräaikaistalletuksen muodossa.

2. Osallistu joukkorahoituskampanjaan osoitteessa mesenaatti.me. Ota läheisesi mukaan tukemaan hyvää asiaa. Se tuo varmasti paljon enemmän jouluiloa, kuin suklaarasia:)

3. Ota kummilapsi. Sijoitat maailman tulevaisuuteen.

4. Osta aineeton lahja! Mieti kuitenkin, kenelle lahjoitat tällaisen "paketin". Perheen pienimmät saattavat pettyä lahjasta, josta on vaikea saada konkreettista kuvaa.

5. Viimeinen lahjavinkkini on viihteellisempi, eli Ässä-arpa. Voi olla, että pääpotti osuu kohdalle. Ja mikäs jouluna ilahduttaisikaan enemmän, kuin tällainen lahja.

Huomasitko muuten, että yksikään näistä lahjoista ei edellytä hikistä odottelua ja juoksemista kauppojen ihmisvilinässä? Iloista joulun odotusta kaikille ja rauhaa kaikkien sydämiin!

 

Anna_Lahjaksi_Ammatti_naiselle_477x240px